Kis türelmet kérek ...

Molinó
 

A molinó gyorsan, praktikusan kihelyezhető reklámhordozó eszköz, amely az igényeknek megfelelő kialakításának köszönhetően többféle megoldással rögzíthető.
 

PVC ponyva
 

A PVC ponyvából készülő molinók jó minőségűek, szakadás biztosak, nem deformálódnak. UV fedéssel készülve színeik tartósak, élénkek lesznek, sőt matt felületen is fényes hatást keltenek. A PVC fóliák élettartama az időjárástól függően 3-5 év, a nyomat pedig nagyjából 3 évig tartja meg UV sugárzás- víz és dörzsálló tulajdonságát.
 

Hurkolt poliészter zászló
 

Intézmények, vállalkozások népszerű marketingkommunikációs eszköze a reklámzászló. Amellett, hogy kis költséggel, gyorsan előállíthatók, tartósak és dekoratívak, kiemelkedő előnyük még a széleskörű felhasználhatóság. A reklámzászló alkalmas lehet cége, telephelye kültéri dekorálására, eladáshelyi promóciók és rendezvények alkalmával pedig a figyelem felkeltésére.
 

Nemzeti lobogó beszerzését is vállaljuk rövid határidővel, és akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha asztali zászló készíttetésében gondolkozik! Ezek az elegáns, jellemzően selyemből készült zászlók a fontos tárgyalások és sajtó előtti szereplések elhagyhatatlan kellékei. 

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.