A Bolko-Csoport
tagja

Adaptív technológiai innováció eszközbeszerzéssel a BOLKO-PRINT Kft.-nél

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül elnyert európai uniós támogatás segítségével „Adaptív technológiai innováció eszközbeszerzéssel a BOLKO-PRINT Kft.-nél” című projekt keretében a BOLKO-PRINT Kft. a vállalkozás fejlesztése céljából eszközbeszerzést valósított meg. A támogatás mértéke 14,94 millió Ft, amely Európai Uniós és hazai támogatásból valósult meg.

Projekt kódszáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00007

Projekt címe: Adaptív technológiai innováció eszközbeszerzéssel a BOLKO-PRINT Kft.-nél

Projekt tényleges fizikai befejezésének dátuma: 2019.02.25.

Elnyert támogatás összege: 14 941 500 Ft

Támogatás intenzitása: 50 %

A Pénzügyminisztériumnak köszönhetően a BOLKO-PRINT Kft. a projekt keretén belül a megítélt támogatási összegből olyan nyomdai eszközt szerzett be, amely által képes megőrizni piaci versenyképességét és jelentős versenyelőnyt alakíthat ki az eddig piaci résnek tekintendő kis példányszámú, különleges formátumú csomagolóanyagok esetében.

A projekt keretében 1 db Konica Minolta AccurioPress C3080 digitális nyomdai rendszer került beszerzésre. A nyomdai gép beszerzésével Cégünk saját erőforrással képes digitális technológiában járatos görgős lapfelvétellel szemben olyan nyomathordozókat is digitális nyomdai úton színes nyomattal ellátni, ami eddig csak ofszet módon volt megoldható. Ez a különleges felületű (fényes, csúszós, felületkezelt, stb.) vagy különösen vékony, vagy vastag nyomathordozók felhasználását teszi lehetővé. Ezzel a nyomdagéppel a digitális nyomdatechnológiára jellemző költséghatékony módon az ofszettel azonos formátumú kivitelezés biztosítható kisebb példányszámban is.

Az eszköznek köszönhetően Cégünk képes a nem szokványos formátumok nyomtatását is magas pontossággal elvégezni, a megfelelő példányszám legyártása idő és költségtakarékosabb módon megoldható. A nyomdagép az ofszet technológiával elérhető piaci szegmens kiszolgálását teszi lehetővé a digitális technológiában megszokott rugalmassággal és árelőnnyel. A beszerzett eszköz új piaci szegmenseket nyit meg meglévő partnereinknél és új megrendelőinknél egyaránt. A gyors és modern technológia hatékonyságnövekedést jelent a korábban alkalmazott technológiához képest.

A projekt megvalósítási időszaka 2018. november 28-tól 2019. április 30-ig tartott. A projekt keretében elnyert támogatási összegből a fentebb megnevezett nyomdai eszköz került beszerzésre.

Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink amint lehetséges felkeresik Önt.

Küldjön üzenetet nekünk!

Munkatársaink amint lehetséges válaszolnak Önnek.
Szolgáltatásaink