MUNKA ÉS VÉDŐRUHÁZAT

MUNKARUHÁZAT

A jó munkaruházat kiválasztásánál számos szempontot kell figyelembe venni. Legfontosabb, hogy a munkaruha megfeleljen a biztonsági és munkavédelmi erőírásoknak, kényelmes legyen a viselője számára, és egységes képet alakítson ki a cégről és a dolgozókról.

VÉDŐRUHÁZAT

Védőruházat kategóriában speciális területekre kínálunk teljes munkaruházatot. Vízálló védőruházat, lángálló védőruházat, vágásbiztos védőruházat, láthatósági védőruházat, hegesztés védelem, lúg- és saválló védőruházat vagy védőoverállok mind megtalálhatóak kínálatunk között.

LÁBBELIK

Védőruházatnál nemcsak a felsőruházatra és nadrágra kell gondolnunk. A lábvédelemre is ugyanakkora figyelmet kell szentelnünk, hiszen a munka kezdetétől a munka végéig egyfolytában viseljük. A nagy veszélynek kitett munkakörnyezetben a biztonságos és komfortos védőcipők védik majd munkavállalói egészségét.

KESZTYŰ

A speciális védőkesztyűk bizonyos környezeti hatások ellen védik kezünket. Biztonságot nyújtanak vágás, hegesztés vagy akár a mérgező vegyi anyagok ellen. Előzze meg az esetleges sérülés vagy fertőzés kockázatát, és gondoskodjon a megfelelő kézvédelemről!

VÉDŐESZKÖZÖK

Miután a megfelelő védőruhával tetőtől talpig feruházta dolgozóit, szerezze be a munkaterülethez szükséges védőeszközöket is. Védősisak a fejvédelem, fültok a hallásvédelem, védőszemüveg a szem- és arcvédelem, teljes testhevederzet a zuhanásvédelem, pormaszk a légzésvédelemre szolgál.